Νομίσματα:
Καλάθι: 0 items

Όροι Χρήσης Προσωπικών Στοιχείων

Από όσο γνωρίζουμε, ανησυχείτε πολύ για τη χρήση και την αποκάλυψη των προσωπικών σας πληροφοριών. Είμαστε πολύ ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη σας στην εκούσια και ευαίσθητη αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος, Η δήλωση θα είναι στην προστασία της πολιτικής απορρήτου σας.

Διαβάστε προσεκτικά αυτήν την πολιτική απορρήτου για να μάθετε πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Πολιτική Απορρήτου

1. Θα φροντίσουμε ώστε τα προσωπικά σας στοιχεία να είναι ασφαλή και αποτελεσματική διαχείριση και τα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν μόνο όταν παρέχουμε υπηρεσίες για εσάς ή εκτελέσετε και σχετικές λειτουργίες.

2. Εάν χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας σε μη συναφείς υπηρεσίες ή άλλες δραστηριότητες, θα λάβουμε τη συγκατάθεσή σας εκ των προτέρων.

3. Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες με δίκαιο και ανοιχτό τρόπο, εγγυώνται ότι δεν θα είναι παράλογοι χρήστες εισβολής.

Προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε

1. Λαμβάνουμε Προσωπικά Δεδομένα τα οποία μας γνωστοποιείτε, τόσο σε ηλεκτρονικό όσο και σε offline περιβάλλον. Ζητάμε Προσωπικά Δεδομένα όταν πραγματοποιείτε αγορές, δημιουργείτε έναν λογαριασμό μαζί μας ή εγγραφείτε για να λαμβάνετε ειδήσεις σχετικά με ειδικές προσφορές, εκδηλώσεις και ενημερώσεις προϊόντων. Τα προσωπικά δεδομένα που ζητούμε από εσάς περιλαμβάνουν το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, την ημερομηνία γέννησής σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το φύλο, τη χρέωση και τα στοιχεία αγοράς (συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων πιστωτικών καρτών), τις προτιμήσεις μάρκετινγκ και τις προτιμήσεις και τις συνήθειες των καταναλωτών.

2. Μπορούμε επίσης να επεξεργαστούμε Προσωπικά Δεδομένα που σχετίζονται με μια δημοσίευση που δημοσιεύετε μέσω κοινωνικών μέσων, εφαρμογών τρίτων και παρόμοιων τεχνολογιών.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε

1. Απαντήστε στο αίτημά σας, ερώτηση, γνώμη ή ανησυχία

2. Παρέχετε τεχνική, προϊόν και άλλη υποστήριξη και συμβάλλετε στην ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία της υπηρεσίας

3. Διερεύνηση και κατανόηση άλλων σχετικών ιστοτόπων

4. Να σας παρέχουμε ειδικές προσφορές για αυτήν την υπηρεσία

Με τους οποίους μοιράζουμε προσωπικά δεδομένα

1. Η Converse δεν πωλεί τα Προσωπικά σας Δεδομένα και μόνο τα δεόντως εξουσιοδοτημένα άτομα στον οργανισμό μας θα έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα στο βαθμό που είναι απαραίτητο για τους προαναφερθέντες σκοπούς.

2. Ωστόσο, μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα:

3. με τρίτους παρόχους υπηρεσιών, οι οποίοι επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω ή για σκοπούς για τους οποίους έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας, για λογαριασμό μας. και όπου έχετε συναινέσει, με άλλες επιχειρήσεις που μπορεί να επικοινωνήσουν μαζί σας για τα προϊόντα τους που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Ασφάλεια δεδομένων

1. Λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία από απώλεια, κατάχρηση και κατάχρηση χρησιμοποιώντας κατάλληλα διοικητικά, φυσικά και τεχνικά μέτρα ασφαλείας

2. Εκτός από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, τροποποίηση και καταστροφή.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή αιτήματα σχετικά με αυτή την Πολιτική Απορρήτου ή τις πληροφορίες σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!

Πίσω
Η IP διευθυνσή σας είναι: 18.232.188.251