Νομίσματα:
Καλάθι: 0 items

Αποστολή & Επιστροφές

Διαβάστε προσεκτικά τους ακόλουθους όρους προτού πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας. Η ομάδα εξυπηρέτησης θα παρέχει υπηρεσία μετά την πώληση σύμφωνα με αυτούς τους όρους όταν η συναλλαγή σας εγκριθεί.

Αποστολή

1. Ο χρόνος αποστολής δεμάτων αρχίζει την ημέρα της αποστολής από την αποθήκη. Προσπαθούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό.Ωστόσο, λόγω της αστάθειας της ποσότητας παραγγελίας, υπό κανονικές συνθήκες, η παραγγελία σας στην παράδοση πριν από την ανάγκη έως και 48 ωρών επεξεργασίας και συσκευασίας.

2. Μετά την παράδοση της παραγγελίας θα σας δώσουμε τον αριθμό παραγγελίας, ώστε να μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες για τα εμπορεύματα, εάν η παραγγελία παραληφθεί την πέμπτη εργάσιμη ημέρα, τα εμπορεύματα απέτυχαν να στείλουν, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

3. Η διεθνής μεταφορά εμπορευμάτων γενικά φτάνει σε 10-15 ημέρες, αλλά η καθυστέρηση λόγω τελωνειακών καθυστερήσεων είναι πέρα από τον έλεγχό μας.

4. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι σε περίπτωση απώλειας, φθοράς ή κλοπής της συσκευασίας κατά την άφιξη ή μετά την άφιξη. Εάν έχετε ειδικές απαιτήσεις μεταφοράς, παρακαλούμε να μας τηλεφωνήσετε εκ των προτέρων.

5. Θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν και μετά την αποστολή της συσκευασίας σας. Εάν η συσκευασία σας χαθεί ή υποστεί ζημιά, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως και στο τοπικό κέντρο παράδοσης για να αναφέρετε το πρόβλημά σας.

Επιστρέφει

1. Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε / επιστρέψετε το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας εντός 3 ημερών από την παραλαβή. Τα στοιχεία που επιστρέφονται με αλληλογραφία ή επιστρέφονται ή ανταλλάσσονται σε μία από τις τοποθεσίες των καταστημάτων μας δεν πρέπει να φοριούνται, ακάθαρτα ή ελαττωματικά.

2. Ενημερώστε μας εάν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ποιότητας που απαιτεί επιστροφή χρημάτων.

3. Δεν θα επιστρέψουμε το προϊόν εάν το προϊόν έχει υποστεί ζημιά από την ανθρώπινη συμπεριφορά ή από εξωτερικούς παράγοντες.

4. Παρακαλούμε να επιστρέψετε στην εντολή επιστροφής μας πριν επιστρέψετε σε μας.Αν δεν θα επιστραφούν στο ακέραιο για την παραγγελία σας λόγω εσφαλμένης διεύθυνσης ή χωρίς σημάδι και θα κανονίσουμε την παράδοση μετά την παραλαβή της επιστροφής. Τα επιπλέον έξοδα καταβάλλονται από εσάς.

5. Εάν αρνηθείτε να λάβετε το πακέτο όπως απαιτείται, δεν θα επιστρέψουμε το πλήρες ποσό. Θα επιστρέψουμε το τέλος σας μετά την παραλαβή της επιστροφής, αλλά δεν περιλαμβάνουν τα ταχυδρομικά τέλη.

Ειδοποίηση:

1. Οι εντολές παράδοσης θα είναι αμετάκλητες. παρακαλώ να δικαιολογηθείς!

2. Όταν η εντολή πληρωμής έχει αντιστοιχιστεί στο κέντρο λειτουργίας, δεν θα μπορείτε να κάνετε αλλαγές. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εξασφαλίσει ότι τα στοιχεία της παραγγελίας σας είναι σωστά και ότι δεν πληρώνετε εάν οι πληροφορίες της παραγγελίας είναι εσφαλμένες.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική, επικοινωνήστε μαζί μας.

Πίσω
Η IP διευθυνσή σας είναι: 18.232.188.251